BMRN prima

Nakon više od pola decenije uvoza, veleprodaje i distribucije konzervirane tunjevine i sardine, osluškivanja tržišta i najfinijih potreba naših cenjenih konzumenata, sigurni smo da smo postigli ono čemu smo od samog početka težili – maksimalan kvalitet, razumljive i pristupačne cene!

Saradnjom sa liderima u proizvodnji i prodaji konzervirane tunjevine i sardine deo velikog svetskog lanca postao je i deo domaće ponude. Saradnjom sa najboljima dobili smo proizvode najvišeg svetskog kvaliteta a mukotrpnim zalaganjima se trudili i dostigli i sertifikovane sisteme kvaliteta kojima garantujemo bezbednost naše hrane zasnovanoj na analizi i kontroli bioloških/mikrobioloških, hemijskih i fizičkih čime je obezbeđeno i provereno bezbedno konzumiranje našeg krajnjeg proizvoda (HACCP), čijim smo načelima ispunili i zahtevne Evropske standarde.

Prepoznatljivost i zastupljenost našeg brenda GOLD PRIMA već dugo pokazuje da je ideja kojom se vodimo uspešna i da uživaoci u našoj vrhunskoj tunjevini i sardini prepoznaju viziju našeg poslovanja, našim proizvodima se rado vraćaju i preporučuju ih.

Zahvalni i ponosni na partnere koji svojom dugogodišnjom liderskom pozicijom na svetskim tržištima obećavaju ali i održavaju visoki kvalitet, kao i na poverenje sve većeg broja kupaca kojima dugujemo obećanje da će ideja sa kojom smo krenuli i kojom se vodimo otvoriti prostor za nove brendove, podjednako kvalitetne, uspešne i ukusne.

GOLD PRIMA- komadi tunjevine u ulju (170 g, 185 g.)
tunjevina gold prima
Konzervirana tunjevina u pakovanju od 170 g. i 185 g. Najboljim izborom tune pripremljene u krupnim komadima možete da osetite svu slast laganog obroka. Oduvek najpopularnija među našim potrošačima, bogatim i karakterističnim ukusom, izaziva maštu na ukusan obrok uklopljen u lične kombinacije dodataka kojim se postiže savršen užitak.
GOLD PRIMA- komadi tunjevine u maslinovom ulju (140 g.)
tunjevina gold prima
Konzervirana tunjevina u pakovanju od 140 g. Najomiljeniji proizvod onih koji vole bogatstvo ukusa prefinjene tunjevine visokog kvaliteta obogaćene zdravim i ukusnim dodatkom maslinovog ulja. Ova tunjevina preporučena je za celu porodicu jer kompleksnost njenog sastava odgovara kako mladima zbog svojih potreba za gradivnim materijama, vitaminima i mineralima tako i starijima sa specifičnim zdravstvenim zahtevima.
GOLD PRIMA- komadi tunjevine u sopstvenom soku (170 g.)
tunjevina gold prima
Konzervirana tunjevina u pakovanju od 170 g. Savršeno lagan obrok namenjen onima koji uživanju u najnežnijim ukusima. Tunjevina u sopstvenom soku ili kako je neki nazivaju u vodi obezbediće idealan odnos hranjivih materija bez dodataka masti, istaći će sve prednosti ribe u ishrani sportista i onih koji imaju potrebu za smanjenim sadržajem masti iz zdravstvenih ili estetskih razloga. Preporučen je obrok za dijabetičare, probleme visokog krvnog pritiska, povišene vrednosti holesterola u krvi, a deo i je mnogih dijeta koje preporučuju minimum masti maksimum vitamina i minerala.
GOLD PRIMA- komadi tunjevine sa Meksiko salatom (170 g.)
tunjevina gold prima
Konzervirana tunjevina u meksiko salati u pakovanju od 170 g. Sočni komadi tunjevine obogaćeni meksičkim ukusima ostaviće Vas bez daha već pri prvom zalogaju. Mešavina povrća, beby kukuruza, šargarepe, crnog luka, žute paprika, crvenog pasulja i belog bibera oduševiće i najveće gurmane. Namenjena svima koji uživaju u malo izraženijim ukusima ali uz idealan balans ukusa neće razočarati ni najzahtevnije. Ovo gotova salata, spremna i ukusna može biti deo svakodnevnih rituala bez obzira gde se nalazite.
GOLD PRIMA- komadi tunjevine sa povrćem (170 g.)
tunjevina gold prima
Konzervirana salata od tunjevine sa povrćem u pakovanju od 170 g. Komadi tunjevine u kombinaciji sa sočnim povrćem napravljena je kao kompletan, lagan, ukusan i zdrav obrok. Skladna harmonija ukusa pažljivo biranih začina i probranih kombinacija povrća još više ističe bogat ukus tunjevine.
GOLD PRIMA- komadi tunjevine sa majonezom (170 g.)
tunjevina gold prima
Komadi konzervirane tunjevine u sosu od majoneza u pakovanju od 170 g. Provereno dobra kombinacija sada je u prodaji i kao gotovo jelo. Kompletan obrok sa idealno balansiranim količinama ukusnih sastojaka podsetiće Vas zašto je ovo i Vaše omiljeno jelo.